Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
No i znowu wypadek!!!! czyli moje przygody z naprawą i ubezpieczycielami część druga
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="danielm, post: 60587, member: 12"] Absurdalność sytuacji w jakiej się znalazłem. Auto od 2 miesięcy w serwisie blacharsko lakierniczym. dostaje informacje że w sumie jest już do odbioru tylko mają jeden mały tyci problem: nie chce się ładować, albo przerywa ładowanie przy 40%. No i kontaktowali się z Teslą w Ząbkach i że prawdopodobnie bateria do wymiany ale muszą sobie coś tam posprawdzać. No i zastanawiając się jak mam sprawić by auto teleportowało się z Wrocławia do Warszawy podczas gdy ja jestem w Bydgoszczy dzwonie do Warszawy. Warszawa mi mówi że mam czekać bo oni jeszcze sprawdzają, i dadzą znać Wrocławiowi co z tym faktem dalej zrobić. Kiedy? się okaże. Jutro święto. tydzień zaczął się ciekawie. aktualizacja z godziny 17tej, absurdalność next level. Tesla nie załatwi mi lawety, bo to auto powypadkowe, mam sobie sam ogarnąć lawete i albo mi koszty zwrócą jeśli samo się zepsuło albo ubezpieczenie może mi zwróci jeśli zepsuło się w ramach zderzenia czołowego. dziwne że się do tej pory auto ładowało więc w środę jade z Bydgoszczy do Wrocławia w ciemno, samo się zepsuło może samo naprawi. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
No i znowu wypadek!!!! czyli moje przygody z naprawą i ubezpieczycielami część druga