Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.3 Forum • Volkswagen ID.3 (2020-2023)
No to jest
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Famkot, post: 6624, member: 169"] To może skoro pojawiła się recenzja 1st to pare opinii ode mnie:) Cicho- to jest wspaniałe, nie myślałem że aż tak poczuje ta różnice. Prowadzenie - wcześniej miałem Mondeo, ID jest twardszy, wręcz bardziej sportowy, mi to odpowiada Range anxiety - na razie nie odczuwam, jeżdżę i podładowuje się w różnych miejscach żeby poznać ładowarki, ale nie czuje stresu gdy bateria ma poniżej 50% Przyspieszenie spod świateł - piękna sprawa Dwa przyciski do sterowanie szybami - dla dobre rozwiązanie, w poprzednim samochodzie zdążało mi się otwierać tylne szyby zamiast przednich Prędkość ładowania - na razie najszybsza ładowarka jaka testowałem to 50kw i to już jest spoko Ładowanie z gniazdka 230 - na razie nie odczułem potrzeby testowania „Awaryjny software ID.3” - miałem od odbioru samochodu wersje 2.1 - największa awaria jaką na razie miałem to 2 razy rozłączenie android auto/CarPlay Adaptacyjny tempomat - super Rozpoznawanie ograniczeń prędkości - uciążliwe, zbyt agresywnie hamuje Sterowanie głosem - raczej niepraktyczne, słabo się dogadujemy Aplikacja we.Connect - pokazuje poziom naładowania, raz udało mi się włączyć zdalnie klime, lipa ID Light - miło ze wskazuje kierunek zakrętu przy nawigacji (tylko na wbudowanej), poza tym nie zauważam Ambient light - miłe ale bez przesady, 10 kolorów wystarczy, nie wiem po co miałbym wziąć wersje z trzydziestoma Reflektory LED- spoko, ale nie dogadałem się co do konfiguracji, brakuje mi doświetlania zakrętów Wbudowana nawigacja- zaskakująco sprawna, oczywiście do Google Maps sporo brakuje, ale jak na fabryczne rozwiązanie całkiem dobrze sobie radzi. Pod warunkiem ze już znajdzie adres pod który chcemy dojechać. Dodawanie własnych POI tez jest mało intuicyjne Odkąd odkryłem ze można scustomizowac widoki na centralnym wyswietlaczu to dużo zyskał na praktyczności Średnie spalanie mam ok 15, w trasach po mieście schodzi nawet do 12 -myśle ze koła 18” mogą mieć na to wpływ . Ogólne bardzo pozytywnie, już wiem ze za 4 lata następna osobówka to tez będzie elektryk. Po przeczytaniu opinii kolegi z wczoraj uważam, że dobrze ze nie wziąłem udziału w alpha testach software tylko zacząłem od zaawansowanej bety;) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.3 Forum • Volkswagen ID.3 (2020-2023)
No to jest