Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Norwegia - podróż (prawie) za jeden uśmiech
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="delta, post: 253121, member: 5787"] Na twoje pytanie z poniedziałku chciałem początkowo odpowiedzieć, że strefy nie dotyczą osobówek (tak też odpowiedzieliby 'z głowy' wszyscy testowani przeze mnie koledzy). Stwierdziłem jednak, że na wszelki wypadek spojrzę na twój link. I po jego 'pierwszym czytaniu' wpadłem w panikę, bo w zeszłym tygodniu odwiedziła mnie rodzina... dieslem. Auta nie rejestrowali, bo nikt się strefami nie zainteresował. Już zacząłem liczyć, ile razy przekraczali granicę strefy i ile tysięcy będą musieli zapłacić za mandaty. Bo, żeby było śmieszniej, znak informujący o początku strefy znajduje się 30 m od moich drzwi. [ATTACH type="full" width="117px" alt="1752092864892.png"]29960[/ATTACH] Ale potem sobie poczytałem i się uspokoiłem - nie dostaną żadnego mandatu :) Twoich za teslę tym bardziej się nie spodziewam ;) EDIT: Dopiero teraz się zorientowałem, że znak pod moim domem wskazuje granicę strefy sprzed 1 marca 2025. Tego dnia strefa się jednak rozrosła i znak powinien zostać przesunięty o jakieś 500 m. Odpowiednie służby są chyba jednak jeszcze bardziej 'zaspane' niż ja ;) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Norwegia - podróż (prawie) za jeden uśmiech