Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Nowa nawigacja 2021
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 7177, member: 6"] Nie mylę wiem to, ale wlasnie mam na myśli przekłamania i pomimo ze jest błędów o wiele mniej, to jednak są i to czasem istotne . Opisywałem, np zjazd do Koszalina gdzie jedzie 120 niby z nowych map ( 2019 nie było nic- zero ograniczeń), nie czyta znaków i komplenie nie reaguje na stopniowe ograniczenia prędkosci. A te są od dwóch lat. I to te nowe mapy są. Jest tego trochę... Widoczki to inna sprawa ale stareńkie też. Z 3 lata w niektorych obszarach Ps zastanawia mnie dlaczego nie odczytuje ewidentnie widocznych znaków, a korzysta z danych wsadzonych do mapy? Czyli aktualna sytuacja nie ma znaczenia a przypominam ze jest FSD i jedzie samodzielnie (jedna niebieska) . Nie miałem odwagi sprawdzić czy przywali, lub wpadnie w poślizg. Tak bylo w starej wersji tylko że było tego więcej. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Nowa nawigacja 2021