Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Nowa nawigacja 2021
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 7694, member: 6"] Przede wszystkim sprawdź siłę wifi, jakoś tak dziwnie bywa iż cztery kreseczki są lepsze od dwóch.. I Tesla lubi dawac mocnym w tym temacie.. Nie ma znaczenia czy auto podpięte czy nie do evse ( byly takie wątpliwości iż podczas ładowania niby nie aktualizuje). U mnie idzie spoko... Na marginesie zapytam dlaczego Ci tak zależy, my czekaliśmy ponad rok. Wlazly nawet 2020 i je po kilku dniach wycofali. A tu aż takiej rewelacji nie ma. Nie powiem abym byl super szczęśliwy ze mam te 2021. Bez zelżenia Prawa to te mapy niewiele dają bo czytanie znakow i reakcja na to nie jest cudowna. Wszyscy dostaną a byc może nawet nowsze? Wszedł bym na strone Tesli w USA i tam w supporcie poszukal bylejakiego maila. Wysoki priorytet i tekst w jezyku Polskim z tumaczeniem Angielskim pod spodem. Mam wrażenie ze lepiej reagują na dziwne maile, taki im wysłałem gdy chcialem zmienić kraj [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Nowa nawigacja 2021