Nowa strona z animacja

Bronek

Pionier e-mobilności
Z tym, że rano co by nie wyjść całkiem na... ;-) testowalem i bez sieci czyli tryb samolotowy ale ręcznie odpalony tylko BT. Pojedziesz, otworzysz port ale do "przywołania" chce połączenia z samochodem czyli albo telefon ma byc w sieci albo w GSM.

Myślę , ze to idzie wielotorowo i różne funkcje inaczej. W końcu nawet i aktualizacje pójdą po LTE Tesli. Tak przynajmniej raz mi sie zdarzyło?

danielm

Pionier e-mobilności
Z tym, że rano co by nie wyjść całkiem na... ;-) testowalem i bez sieci czyli tryb samolotowy ale ręcznie odpalony tylko BT. Pojedziesz, otworzysz port ale do "przywołania" chce połączenia z samochodem czyli albo telefon ma byc w sieci albo w GSM.

Myślę , ze to idzie wielotorowo i różne funkcje inaczej. W końcu nawet i aktualizacje pójdą po LTE Tesli. Tak przynajmniej raz mi sie zdarzyło?
aktualizacje dotyczące bezpieczeństwa tesli idą podobno po LTE. aktualizacja naprawiająca CCS przyszła jakoś o 1 w nocy. nie wyciszyłem telefonu i obudziło mnie powiadomienie. Z drugiej strony niektóre aktualizacje nie są pushowane do auta wcale i jak nie sprawdzisz w software czy coś jest to nie dostaniesz o tym informacji.

Grethold

Zadomawiam się
W Polsce też już jest nowa animacja na stronie, ale zniknęło nowe wnętrze (jest zdjęcie z starymi boczkami drzwi).