Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Nowe TMX i TMS?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 247499, member: 6"] "Punkt widzenia firmy" o ile ona nie pada , bo ważne by były części i serwis , to mi akurat wisi. Im mniej Xsow tym lepiej . Mniejsze poczucie bycia lemingiem .:) Nie wiem dlaczego na portalach ludzie zachowują się jak byli CEO Tesli czy innych marek i doradzają strategię. Np "mala Tesla" , akurat u mnie na kilkanascie osob w bliskiej rodzinie nikomu się nie marzy. Naprawdę fajne byly czasy gdy elektrykow bylo jak na lekarstwo , teraz Tm3 czy Y to jak Maluchy czy Fiaty 125p albo Passaty . Ale malo elektrykow to malo stacji ładowania , więc albo rybka albo pipka. Kupił bym na pewno Xsa P ponownie , jakbym musiał , tym bardziej że staniał w stosunku do pierwszego transportu EQSa nawet nie chcę za darmo , na 100% Gelende z sentymentu mogobym rozważać bo to auto w swej bryle jak te skrzydla w Xsie - spektakularne ale też zrobili w środku rokokoko i ten plecaczek ! BMW raczej unikałem , podobnie jak Audi , nie lubie być dymany, zresztą w Mercu bylo podobnie .. Chyba jednak BMW najlepiej rokuje o ile nie zaszaleją z konfiguratorem , a to potrafią i super zamulić wybór. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Nowe TMX i TMS?