Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Infrastruktura GreenWay, Orlen, Ionity, ...
Nowy cennik GreenWay od 01.11.2022
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="solik, post: 59291, member: 421"] Autostrada 10l, mniej to tylko emeryci albo w kraju gdzie sa skuteczne kontrole. Majac tyle mocy to i w miescie niepotrzebne a na autostradzie jechac za tirem szkoda. Przy zalozeniu ze moje TM3 zuzywa 20kwh / 100km na autostradzie to przy 1,7 zl DC na Orlen = 34 zl Audi przy tej cenie PB95 to 65 zl A ja laduje G11 za 0,70 zl, nie mam zadnego PV i mieszkam w bloku. Czasem trafie na darmowa ladowarke przy Kauflandzie gdzie miesiac nie korzystam z wlasnego pradu, na stacji jedynie cene zbijalem punktami payback :) Reasumujac jesli ktos chce miec mocne auto segmentu D wzwyz to elektryk nadal jest i pewnie bedzie dobrym wyborem pod katem ekonomii (spalanie + eksploatacja typu hamulce, oleje, filtry). Jesli ktos celuje w popularne samochody ktore nie maja sportowych aspiracji to musi sie zastanowic. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Infrastruktura GreenWay, Orlen, Ionity, ...
Nowy cennik GreenWay od 01.11.2022