Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Nowy elektryk za 110tys zł
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Raballach, post: 143782, member: 2952"] No dobra, odebrałem MX-30 na testy. Przejechałem 30km z salonu do domu. Przejechałem to dużo powiedziane, przestałem w korkach, normalnych o tej godzinie, cała A4 zakorkowana i jechałem na niej wolniej niż na lokalnych drogach. Wyjazd z Katowic tak ma. Co do auta, to wiadomo, skasowałem spalanie jak wsiadłem, trochę pooglądałem co i jak i pojechałem. Jazda raczej spokojnie, tak jakbym jechał codziennie, ze dwa razy wcisnąłem gaz do dechy żeby kogoś wyprzedzić i dziwna sprawa, za drugim razem zgubił całkowicie trakcję (przy 50km/h). Nie wiem czy to wina padającego deszczu i mocno mokrej nawierzchni, ale dziwne. Nigdy nie miałem takiej sytuacji w CX-30 gdzie jest prawie 200 koni. Jechało się spoko, syn na fotelu pasażera oglądał ustawienia i jest ich więcej niż w rocznej CX-30, ale wiadomo, bez porównania z Teslą. Komfort, jak w Maździe, podobne odczucia jak w CX-30, ale trochę wygodniejszy jednak benzyniak. No ale może muszę lepiej się dopasować. Sprawia wrażenie że jest mocniejszy niż CX-30, może to zasługa elektrycznego napędu, nie wiem. Ogólnie odebrałem go z naładowaniem 96% i zszedł do 82%, zjadł mniej więcej tyle km ile powinien. Klima była włączona na 20 stopni. Jutro z rana test zakupów na cały tydzień. Dwie duże torby wylądują na tylnym siedzeniu. Zobaczymy różnicę z drzwiami z CX30 ;p. Screen zrobiony na podjeździe przy domu. Dobrej nocy wszystkim. [ATTACH type="full"]16268[/ATTACH] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Nowy elektryk za 110tys zł