Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Nowy miejski elektryk co wybrać
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="zumech, post: 207779, member: 4615"] Witam. Osobiście posiadam Peugeota E208 i zasadniczo to moja Pani go eksploatuje ,auto dosyć przyjemne ładne wnętrze tym bardziej że jest to wersja GT więc tapicerka przeszyta zieloną nitką podświetlenie kokpitu w multi kolorze licznik 3D i takie tam duperele ,niestety jest trochę ciasne i tak dla 2 osób to nawet nawet no może małe dzieci z tyłu . Jeżdżę praktycznie za darmo bo mam nadprodukcję z fotowoltaiki a i w pracy mam darmową ładowarkę ,co do apetytu na energię to w lecie jest bajka ale w zimie to średnia z takich wyjazdów do pracy i na zakupy waha się na poziomie 23kw 100km ,fakt jest taki że jest dosyć żwawe więc coś za coś .Niestety muszę też powiedzieć o wadach ,jest to auto nie dopracowane posiada wiele niedoróbek szczególnie programowych ale i też konstrukcyjnych ,serwis bardzo drogi ,ceny części z kosmosu (za jedną spinkę plastikową żądają 18 zł)i jak patrzę ile ich stoi na serwisie to mam wrażenie że jest naprawdę coś na rzeczy .Gdybym miał coś doradzić to pewnie patrzeć w stronę nissana lub toyoty [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Nowy miejski elektryk co wybrać