Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
CITROEN
Citroen e-C4 Forum • Citroen eC4 / ë-C4
Nowy soft do Infotaiment i nowe mapy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="p0li, post: 14854, member: 128"] na razie mam wrażenie ze gadam sam że sobą - no ale oże kiedyś przybędzie użytkowników eC4 i ta informacja im się przyda: jest dostępna aktualizacja jednostki multiedialnej z 30.07.2021 - nie znalazłem co się zmieniło, ale ostatni update był rok wcześniej więc pewnie sumaryczna poprawka wszystkich błedów (aczkolwiek ja żadnych nie zauważyłem) cały proces trwa ok 30 minut, auto musi być włczone, nieładowane, kierowca powinien miec zapiete pasy - tako mówi instrukcja - czy da się to zrobić w stojącym aucie - nie wiem (ale pewnie da) ja to przeprowadzałem jadąc do domu cały soft zajmuje prawie 6GB stara wersja ma numer 42.03.31.32 nowa wersja ma numer 42.03.33.42 podobnie jest dostępny update map - z marca 2021 więc dość świerze - proces przebiega podobnie, całość jest trochę mniejsza - ok 2GB update ściągamu i wgrywamy na pędrak aplikacją i wtykamu w [B]lewe [/B]gniazdo USB - dlatego pędrak musi mieć USB-C - jedno kliknięcie na ekranie i reszta się dzieje automatycznie [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
CITROEN
Citroen e-C4 Forum • Citroen eC4 / ë-C4
Nowy soft do Infotaiment i nowe mapy