Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Nowy v11 UI
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Michal, post: 32207, member: 89"] Na pysk to się w Tesli wylatuje za brak zmian, a nie słabe zmiany ;) Ja tam nowy interfejs lubię i brakuje mi tylko kilku rzeczy: [LIST=1] [*]Różne czcionki w różnych miejscach - nie ma tragedii oczywiście ale drażni mnie to wizualnie, że prędkość jest pokazywana jedna czcionką, a np. R P N D, albo jeszcze gorzej ograniczenie prędkości tempomatu itp. inną. Teraz jest z tym jeszcze gorzej niż było. [*]Od.poczatku brakuje mi pokazywania na bieżąco z jakim naładowaniem dojadę na miejsce. Gdyby to było gdzieś na wierzchu, to nie musiałbym otwierać aplikacji "energia". [*]Profile powinny wrócić na ekran główny, bo nieraz połączy się telefon żony i jestem wgniatany w kierownice ;) [/LIST] Skroty są super, ładowarki ukryte w wyszukiwaniu są ok, bo i tak z nich nie korzystałem za bardzo, przerobione menu sterowania wydaje się lepiej uporządkowane, nowy układ wskaźników podoba mi się bardziej. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Nowy v11 UI