Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Obniżki IV kw. 2024
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Paweł M., post: 183850, member: 3579"] Jak to nie ma? Według mnie ma i to duże znaczenie. Zużycie kwh jestem tu nowy, elektryka użytkuję dopiero od 2mc i nie kumam czemu piszesz że pojemność nie ma znaczenia? Przez te 2mc zrobiłem teslą Y 11tys km i według mnie pojemność baterii ma duże znaczenie. zużycie kwh/100 i użytkowa pojemność baterii. Głównie przez te dwa czynniki wybrałem Y a nie Q4 etron czy ID.4. Na dzień dzisiejszy bardzo bym chciał aby Y miał jeszcze większą baterię przy zachowaniu obecnego zużycia. Albo żeby tak jak pisze sigg ładowanie było jeszcze szybsze. Chodź przyznam że z tym na szybkich ładowarkach nie jest według mnie źle, 250 km mój Y uzyskuje w 20-25min. Większym problemem jest mała dostępność szybkich ładowarek w niektórych rejonach Polski. Natomiast jeżeli chodzi o obniżki to liczę że w czwartym kwartale faktycznie się pojawią, bo szukam kolejnego elektryka. Wybaczcie ale nie wierzę że nowe modele będą tańsze, nawet jeżeli koszty produkcji spadną. Ale obym się mylił 😉 [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Obniżki IV kw. 2024