Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Okazało się ze to amerykanie są ruskimi trolami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cojestdoktorku, post: 149476, member: 2545"] Jeśli bierzesz pod uwagę tylko nawozy zgoda, ale wkleiłem tez na przykładzie Grupyu Azoty kilka innych produktów któe kuleja tak samo. Ze bliskiego mi przykładu znam inną branżę. Firma budowlana miała kupowac gips syntetyczny od polskiej firmy, no ale nie ma gazu by ten gips wyprażyć w dobrej cenie wiec ta firma budowlana zamiast kupowac gips syntetyczny w Polsce, kupuje gips naturalny u Niemca (też drozej niż wcześniej) Nie rozumiem. Przeciez kupujac w Rosji nawozy kupujemy de facto gaz tylko z większa marżą. To juz lepiej embargo na nawozy wprowadzić a w zamian kupić gaz, niech nasza Grupa Azoty zrobi nawozy - to byłoby lepsze Co zostało amerykanom po wojnie z Wietnamie? U nas główne media w propagandzie przeginaja i potrafią pisać ze ruskie saperkami walczą. Liczą się fakty, czyli wtedy gdy media podaja cyfry zamiast haseł "zruinowana gospodarka". No i te cyfry są takie ze im PKB zaczeło rosnąc szybciej niż przed wojną. Poszukałem jak tam samochody w Rosji, no i znów zonk: [URL unfurl="true"]https://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/news-rosjanie-wcale-nie-biednieja-wlasnie-rzucili-sie-po-nowe-aut,nId,7378186[/URL] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Okazało się ze to amerykanie są ruskimi trolami