Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
OPEL
Opel Corsa-e Forum • Opel Corsa Electric Forum
Opel Connect - nie działa a Stellantis wie o tym
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Vangass, post: 192676, member: 915"] Z tym, że ponoć już nie tak :-). Przy zakupie zostałem poinformowany, że wszelkie aktualizacje będą OTA (nawet jak jeszcze nie widziałem, że nie mam tego modułu). Dealer aktualnie mówi, że OTA. Ale jak są problemy to mogą zrobić ręcznie na serwisie.... już raz zrobili, tak że po 3h dalej było to samo oprogramowanie: "ups, jednak nie ma nowego". COK Opel twierdzi, że tylko OTA. Dokument który dostałem o "Akcji serwisowej" z powodu brakującego modułu, mówi też soft przyjdzie samo przez OTA i będzie cudownie bo nie trzeba jechać do serwisu. I to co mi się przez moment pokazało w aplikacji też tak wyglądało. Tę zakładkę w apce też jeszcze mam, ale ponoć to zaszłość (wg dealera). Nawet mam tam "możliwość" aktualizacji softu z roku 2022. Oczywiście to błąd :-). Ten sam problem dotyczy aut wyprodukowanych od 09.01.2024 wg dokumentu który mam. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
OPEL
Opel Corsa-e Forum • Opel Corsa Electric Forum
Opel Connect - nie działa a Stellantis wie o tym