Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
OPEL
Opel Corsa-e Forum • Opel Corsa Electric Forum
Opel Connect - nie działa a Stellantis wie o tym
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="KrzysztofFly, post: 192695, member: 1062"] A próbowałeś pobrać ze strony Opla aplikację Opel Update? Bo chyba w serwisie za bardzo nie wiedzą co mówią ;). Ja przed chwilą zrobiłem test, założyłem sobie konto na [URL]https://my.opel.com/pl/pl/[/URL] Do tego konta dodałem sobie samochód, mój wybór padł na nówkę sztukę Opel Corsa-e 50kWh Yes z 2024, numer VIN znalazłem sobie na otomoto.pl, Jak już stałem się wirtualnym posiadaczem takiego auta, to ze strony [URL]https://my.opel.com/pl/pl/[/URL] pobrałem sobie program Opel Update (analogiczny do mojego Citroen Update), tam również dodałem moją wirtualną Corsę (trzeba wkleić VIN) i oczom moim ukazała się aktualizacja oprogramowania ekranu dotykowego 1_024_2022.16.2, czyli zapewne ta, o której poinformowała Cię apka. [ATTACH type="full"]22119[/ATTACH] Której oczywiście nie pobieram, bo i po co ;). No przecież nie pojadę do dealera na plac mu zaktualizować soft ;). Jeśli nie chcesz się bawić w zakładanie konta i pobieranie oprogramowania, tylko po to aby sprawdzić czy faktycznie jest aktualizacja, to możesz podesłać mi wiadomość na skrzynkę z numerem VIN, to sprawdzę Ci czy widzi aktualizację. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
OPEL
Opel Corsa-e Forum • Opel Corsa Electric Forum
Opel Connect - nie działa a Stellantis wie o tym