Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Opinie o serwisie Tesli w Ząbkach
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="blazej, post: 176915, member: 3910"] Nie jest to idealne auto - ja akurat wibracji nie mam, choć też wątek śledzę. Bardzo odpowiada mi natomiast fakt, że czuję na kierownicy każdą nierówność jezdni - np. przejazd linii oddzielającej od pobocza. Staram się dokładnie obserwować, czy te drgania i u mnie się nie pojawią. No ale póki co przy żadnej prędkości nie odczuwam nic takiego. A co do wykończenia, to na razie tylko ten próg z ciastoliny, który uszkodziłem na myjce ciśnieniowej wodą :ROFLMAO: Ale dla mnie to mimo wszystko pierdoła. W środku wszędzie masz miękkie obszycie - drzwi od góry do dołu, wszystko przyjemnie w dotyku, dotyk w ekranie działa jak w Ipadzie, ikony, grafiki, intuicyjność systemu cudowna, przewidywanie zużycia niemal w punkt, z bezpiecznym marginesem, nawet ten tempomat po 3500 km dziwnie zahamował mi tylko trzykrotnie i działa spoko, choć generalnie używanie go poza autostradą zamiast korzystania z zalet auta poprzez dynamiczną jazdę z pełną kontrolą przyśpieszenia uważam za nieporozumienie. Zastąpienie magnesami tych wszystkich zatrzasków - rewelacja. Rozpoznawanie mowy - u mnie bezbłędne (ale mówię po angielsku przyzwyczajony do Siri). System głośnomówiący - genialna jakość, słyszę wszystko idealnie, mnie ponoć słychać doskonale. Z przyjemnością odbębniam rozmowy na trasie. Możliwość włączenia dzieciakom piosenek lub słuchowiska na tył, a z przodu sobie spokojnie można rozmawiać - uwielbiam. Klimatyzację ułożyłem sobie pod siebie tak, że jedyne co zmieniam, to obroty między 2 a 3. Fotel trzyma mnie idealnie w zakrętach, wentylacja fotela na 1 w moment chłodzi w upale, później ją wyłączam. Naprawdę dobrze działają udawane reflektory matrycowe - generalnie światła to kosmos względem mojej poprzedniej Hondy CR-V. Dostęp bezkluczykowy z ustawieniami profilu - co za wygoda! Bagażnik jest jak na tak mimo wszystko średnie/małe auto - ogromny. Niby sedan, ale otwieranie bez wchodzących typowo w światło przestrzeni bagażowej zawiasów. Duża powierzchnia podłogi bagażnika robi robotę. Nooo.... to mamy jakąś równowagę dla Twojego krytycyzmy:cool: Za te wycieraczki to jednakowoż Elon powinien trafić do piekła. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Opinie o serwisie Tesli w Ząbkach