Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Opinie o serwisie Tesli w Ząbkach
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="alaska_k, post: 177008, member: 3306"] Ale teraz taka moda. Spróbuj obecnie kupić gdzieś lody nie-rzemieślnicze. Na Śląsku ze świecą szukać (świeca rzemieślnicza od pszczelarza). ;) A przy okazji jakości serwisu i obsługi Tesli to już jakieś 4 lata temu (w Covidzie) czytałem ze najgorszy i cieszyłem sie ze nie mam Tesli i nie planuję kupić (ani Tesli ani elektryka). Jednak los niekiedy płata figle i w tym roku kupiłem Teslę - mimo wszystko :P. Z serwisem nie miałem jeszcze styczności - na szczęście, ale sam zakup to tragedia. Takiej niekompetencji to jeszcze przy zakupie auta nie spotkałem. Auto miało być na wtorek, a papiery do rejestracji przyszły w poniedziałek, wiec leciałem z wywieszonym jęzorem do urzędu żeby zarejestrować. Udało się we wtorek rano zarejestrować - w poniedziałek nie było już miejsc w kolejce do rejestracji w urzędzie. Wracam z urzędu a tu telefon od Tesli ze jednak dziś nie będzie i zapraszamy w piątek. No to przyjeżdżam w piątek na umówioną godzinę ale okazuje się ze kolejeczka, jest mały poślizg i prosimy przyjść za godzinkę. No to pojawiam się za godzinkę i.. auto dalej nie gotowe. Ok, to się trochę grzeję i pytam o której będzie to sobie na ta godzinę przyjadę i nie będę tracił czasu. No to jeszcze półtorej godzinki i auto będzie - na pewno. Nauczony doświadczeniem zjawiam się 2 godziny później i... auto dalej w czarnej... Jako ze Pani widzi ze ze mnie już kipi to bardzo przeprasza woła jakiegoś mobilnego i z nim idę po auto którego nawet nie zaczęto przygotowywać do wydania. Auto chyba stało gdzieś na placu pod jakimś drzewem bo usyfione jakimiś pąkami z drzewa plus klejąca się żywica której nie dało się domyć. Mobilny przy mnie zakładał rejestrację, obklejał folią tylne drzwi i robił resztę rzeczy przed wydaniem. Niestety jak bym chciał zeby mi je umyli przed wydaniem to jeszcze jakieś.... 2 godziny trzeba by poczekać bo mają kolejkę na myjni. Machnąłem na to ręką i wziąłem brudne. W ramach przeprosin Pani z salonu zaproponowała mi punkty z programu lojalnościowego (jeszcze tego poprzedniego bo to w marcu było). Prosiła tylko żeby jej przesłać mój link polecający - to przesłałem. Po miesiącu nieśmiało zadzwoniłem do salonu z pytaniem co z tymi obiecanymi punktami. Pani z którą załatwiałem wtedy wydanie nie było wiec opisałem sytuację innej osobie. Pan bardzo przeprosił. Zaproponował ponowne przesłanie linku polecającego i zaproponował ze w ramach rekompensaty za wydanie brudnego auta zaprasza do nich na gratisowe mycie i czyszczenie wnętrza w przyszłym tygodniu. Obiecał ze zadzwoni, potwierdzi termin i poda godzinę - i zgadnijcie.... nie zadzwonił. Punkty do dziś też nie pojawiły się na moim koncie - w międzyczasie program poleceń przestał działać wiec machnąłem na to ręką. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Opinie o serwisie Tesli w Ząbkach