Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Opinie o serwisie Tesli w Ząbkach
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="blazej, post: 177057, member: 3910"] No ale może warto czymś podkleić, żeby nie wycierało lakieru, nie wiem, sprawdzić, czy to stanowi faktyczne zagrożenie :) Hałasujący schowek przed fotelem pasażera wyciszyłem naklejkami filcowymi i jest git malina. No ale to są nerwy i twój cenny czas? To aż o tyle lepsza jest TM3 HL od konkurencji, że warto było ponownie się z tym zmierzyć? Aż tak wiele ma zalet względem konkurencji, że ruszyłeś w tę samą drogę krzyżową? Ja jak oddawałem Hondę CR-V rodzicom, to było dość sentymentalne przeżycie. Przywiązałem się do tego samochodu i bardzo go lubiłem. Ale poza normalną eksploatacją przez 9 lat wymieniałem w niej sprzęgło (bo piszczało, na gwarancji) oraz teraz katalizator jest niby padnięty już (4k będzie pewnie). Sama eksploatacja była kosztowna, bo tak z 2000 zł rocznie to było minimum w ASO, a najdroższy serwis to było 6000 zł netto. Razem jakieś 30k w ASO zostawiłem przez 9 lat, bez żalu. Teraz się zastanawiam, czy tak dobrze trafiłem, czy ja po prostu jestem ślepy i nic nie dostrzegam, a Ty byś w serwisie i z Hondą bywał częściej. No ja zwyczajnie z twoimi doświadczeniami pewnie poszedłbym po BMW i4. Drożej, ale też ładne, super się prowadzi. Nie zaryzykowałbym Tesli drugi raz. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Opinie o serwisie Tesli w Ząbkach