Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Opony letnie dla TM3 HL 235/45 R18
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Pedr, post: 216894, member: 2448"] Narzekałem dość często na Michelin e-primacy i zarzekałem się, że już ich więcej nie założę. Potem przyszła zima i pomyślałem sobie, że może jeszcze jeden sezon się pomęczę. Ale musiałem je przestawić w inne miejsce i postanowiłem przy okazji sprawdzić stan bieżnika. Okazało się, że po niecałych 10k km głębokość była nawet poniżej 5mm – aż strach pomyśleć co działoby się na mokrym gdyby go jeszcze ubyło. Opon pozbyłem się szybko i teraz kupuję nowe. Normalnie nie zastanawiałbym się za długo, ale przez te historie z wibracjami i drżeniem kierownicy ze względu na jakość opon + problemy z trakcją, naprawdę mam zagwozdkę. Z tego co widziałem, TM3 HL wyjeżdża ostatnio na Bridgestone – czy może się ktoś podzielić opinią? Rozważam te modele - może ktoś ma jakieś doświadczenia z nimi? [LIST] [*]Continental UltraContact NXT 235/45 R18 98 Y XL FR [*]Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 235/45 R18 94 W + [*]Bridgestone Turanza 6 235/45 R18 [*]Hankook Ventus iON S IK01 235/45 R18 [/LIST] Michelin odpada bo to już kolejny komplet opon od tego producenta, który zużył się u mnie w nieprzyzwoitym tempie. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Opony letnie dla TM3 HL 235/45 R18