Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Opony zimowe 19''
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="umcus, post: 252109, member: 4543"] Nieśmiertelne "to zależy" :) na kogo trafisz w Tesli. Mogę Ci powiedzieć, co ja usłyszałem: 1) koła zawsze przychodzą kurierem do domu, więc montaż musisz ogarnąć we własnym zakresie 2) jak najbardziej można zamówić koła do serwisu i tutaj uwaga ;) "jeśli serwis nie będzie miał dużo roboty, to zamontuje koła" Opcja nr 2 możliwa raczej tylko przy zamówieniu przez salon. Nie wykluczam, że można zamówić przez stronę do serwisu, ale wiesz jak jest ;) Na razie nie ma. I o ile np. wszystkie akcesoria ze sklepu do Junipera w USA są dostępne, a u nas nie (kołpaki, dywaniki czy inne maty, w tym materiałowe, których u nas w ogóle nie ma jeszcze w ofercie), to kół zimowych też nie mają jeszcze w ogóle na stronie. No ale jest szansa, że do jesieni się ogarną. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Opony zimowe 19''