ClassicGOD
Leaf on the wind
Nie Tesla etc ale jako datapoint dodam że moje tegoroczne (data produkcji sierpień 2024) Nokiany Snowproof 2 są Made in Finland.W Nokianach dyskusyjny był kraj produkcji
Nie Tesla etc ale jako datapoint dodam że moje tegoroczne (data produkcji sierpień 2024) Nokiany Snowproof 2 są Made in Finland.W Nokianach dyskusyjny był kraj produkcji
Oczywiście że tak. 70db masz hałas mierzony na zewnątrz i jest to pik dla nieznanej częstotliwości a pianka wytłumia niskie częstotliwości więc wewnątrz na pewno będzie mniej "buczenia".Sound Absorber - hmm czy 70 dB z tą funkcją a bez niej to będzie inne 70 db? No nie wiem
Żadna nie ma uszczelnienia. Obie z homologacjami do Mercedesa.
Kup sobie z wyciszeniem i przeznaczeniem do EV:
Hankook iON i*cept SUV IW01A 255/45R19 104 V XL FR SOUND ABSORBER EV 3PMSF - 24opony.pl
Zobacz Hankook iON i*cept SUV IW01A 255/45R19 104 V XL FR SOUND ABSORBER EV 3PMSF. Opony osobowe, dostawcze. Tanio!www.24opony.pl
Skusiłem się właśnie na te, zakładam po weekendzie to się okaże jak się sprawują.
Pirelli Winter 2 wypada dużo lepiej. Cichszej nie widziałem a parametry AA to już klasa najwyższa.
Koniecznie daj znać i pokaż też fotę jak jest chroniony rant na tych oponachSkusiłem się właśnie na te, zakładam po weekendzie to się okaże jak się sprawują.
Zakupiłem tu:
Szybka dostawa, opony DOT2624
Pirelli Winter 2 wypada dużo lepiej. Cichszej nie widziałem a parametry AA to już klasa najwyższa.
Ale ja tylko opisałem co sam wybrałem i podzieliłem się linkiem do opony za 1157zł a nie prawie 1300zł... Osobiście uważam, że oszczędzanie na oponach przy takiej wartości samochodu nie jest rozważne.O i w ten sposób płynnie przeszliśmy z opony hankook za 800 zł do pirelli za prawie 1300 zł.
To oczywiste, że będą lepsze przy aż takiej różnicy w cenie.
Tyle, że to do jazdy z małymi przebiegami w koło komina na miastowych ulicach.