Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Orlen charge problemy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="gim-kg, post: 53297, member: 117"] Czy ktoś z was się orientuje jak wyglada sprawdź opłatą za parking na którym stoi ładowarka/słupek Orlenu? Pisałem do nich ale nie dostałem żadnej odpowiedzi. Chodzi mi konkretnie o ładowarkę SŁ8911 zlokalizowaną na parkingu centrum handlowego Alfa w Gdańsku (ul. Kołobrzeska 41c). Sam parking umożliwia 2h bezpłatnego parkowania. Każda kolejna godzina jest płatna. Przy wjeździe na teren parkingu nie jest wymagany pobór jakiegokolwiek biletu, nie ma też automatów z których wydrukowany bilet należałoby umieścić za szybą. Zamiast tego, przy wejściu do centrum handlowego należy wpisać na ekranie dotykowym numer rejestracyjny pojazdu pozostawionego na parkingu. Korzystanie z ładowarki jest płatne za pomocą aplikacji Orlen Charge, a dodatkowa opłata za każda minutę jest doliczana przy ładowaniu powyżej 600 minut. Jak mniemam Orlen wnosi opłatę dzierżawy zarówno za umiejscowienie słupka/ładowarki, jak i dwóch miejsc parkingowych, które są wyłączone z miejsc ogólnodostępnych i przeznaczone wyłącznie dla samochodów elektrycznych lub PHEV na czas ładowania. Czy zatem jeżeli ładowanie trwa dłużej niż 2h to należy również zapłacić za każdą dodatkową godzinę postoju na parkingu? [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Orlen charge problemy