ORLEN Charge, promocja na majówkę, rabat 10%

Rafal9184

Zadomawiam się
Orlen ogłosił dobrze już znaną promocję na paliwo, ale tym razem przypomnieli sobie o stacjach ładowania.
Na ładowanie według źródła od 1 maja 0:00 do 5 maja 23:59 rabat 10% dla zarejestrowanych użytkowników.
Także jak już uda się wystartować ładowanie z appki, to zawsze tzw. "parę groszy" zostanie w kieszeni ;)

STMS

Pionier e-mobilności
im wyraźnie nie zależy aby ktokolwiek korzystał z ich stacji - mają własną firmę energetyczną ... farmy fotowoltaiczne i spokojnie w dzień mogli by dać < 2 zł za DC [jak Tauron albo i niżej] ale nie po co ... jeszcze przypadkiem ludzie by ładowali więcej a oni więcej zarobili ... przy okazji zdjęliby nadmiar energii z fotowoltaiki ... toć tak nie należy robić ...

adamusek

Posiadacz elektryka
na paliwo dali 4% i gwarantuję, że będą kolejki ;)

tomekg

Zadomawiam się
U mnie mam blisko Orlen i GreenWay więc paradoksalnie Orlen jest lepszą opcją na okazjonalne podładowanie ;) na sześciu zaraz otwiera się ładowarka pod Lidlem.

Sama promocja zawsze na plus ale zgadzam się że ceny powinny być normalnie sporo niższe.

kubatar

Pionier e-mobilności
Biorąc pod uwagę bardzo niskie zapotrzebowanie na energię w okresie długiego weekendu oraz prognozowane bardzo duże nasłonecznienie co będzie powodowało nadwyżki energii produkowanej z fotowoltaiki (a więc ceny ujemne na rynku hurtowym) to spokojnie mogliby zrobić upust 50% przynajmniej w godzinach 10-17.
Obawiam się jednak że ich infrastruktura by nie wytrzymała 😄 może prędzej tech icznie Green Way jest lepiej przygotowany na takie promocje.

Orlen ogłosił dobrze już znaną promocję na paliwo, ale tym razem przypomnieli sobie o stacjach ładowania.
Na ładowanie według źródła od 1 maja 0:00 do 5 maja 23:59 rabat 10% dla zarejestrowanych użytkowników.
Także jak już uda się wystartować ładowanie z appki, to zawsze tzw. "parę groszy" zostanie w kieszeni ;)
za dużo to to nie jest ale dobre i to:)

STMS

Pionier e-mobilności
na paliwo dali 4% i gwarantuję, że będą kolejki ;)

tylko, że nie ma na rynku paliw droższych o 50 % w miejscach odległych o parę km

ten rynek jest dojrzały i 4 % to dużo a na DC 10 % to mało przy ich cenach i prawdopodobnych cenach ujemnych dla PV w ten weekend

adamusek

Posiadacz elektryka
ja to wiem - torchę przekornie napisałem, pertolhedzi się wkurzają na takie porównania ;)
Sam kupuje ok 20 l ropy rocznie do webasto ale to wszystko.