Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Orlen Chargé
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="TomRS, post: 249510, member: 2681"] Rozmawiałem z infolinią po raz kolejny. Przyjeli zgłoszenie o problemach. Będą sprawdzać. W ciągu 14 dni otrzymam informację zwrotną na maila … 😂😂😂😂. Powiem tak - jak do tej pory moje wyjazdy elektrykiem były w zasadzie bezproblemowe, to tym razem jest masakr. Jechałem wczoraj z kilkoma osobami z Poznania do Smołdzina. Dojeżdżając do Słupska miałem chyba z 8 % SoC, planowałem się naładować przez 15 min i jechać dalej, bo w Smołdzinie jest słupek AC Orlenu. Pasażerowie już przed Słupskiem wykazywali pewną nerwowość, że prądu mało. Uspakajałem ich, że po 15 min ładowania spokojnie pojedziemy dalej i zdążymy na czas. Ładowarka nr 1 Greenway (którego raczej nie znoszę, ale logistycznie pasowała) - nie działa… No to jedziemy na kolejną, też GW- niby działa, ale ładować nie chce zacząć. Po telefonach na infolinię uruchamiają ją w końcu zdalnie, ładuje się, wolno ale jakoś idzie. Ruszamy, już wiemy, że nie zdążymy na czas. Docieramy na miejsce. Wkurwienie jest wyraźnie wyczuwalne. Wieczorem jadę na ten Słupek Orlenu i mam powtórkę z rozrywki, czyli nie ładuje... Myślę, że te 3 osoby które ze mną jechały, skutecznie się zniechęciły do elelktromobilności. Jak widać, jednak nasza polska infrastruktura jest mocno zawodna i można się czasem wpierdolić nieźle. Do stanu, wsiadaj, jedź, będzie dobrze, jeszcze sporo brakuje [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Orlen Chargé