Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Osłona przeciwsłoneczna na dach z filtrem UV
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="danielm, post: 249913, member: 12"] tzn wyjaśnię swoje zdanie. miałem tesle model 3 rocznik 2019 z białymi fotelami, i przez ostatnie 5 lat wielokrotnie słyszałem narzekania ludzi z nowszymi teslami ze im się auto mocno nagrzewa od dachu czego ja przez prawie 6 lat jazdy teslą kompletnie nie zauważyłem i nie mogłem ich zrozumieć. więc twierdziłem że albo tesla coś zmieniła w ochronie dachu po 2019 roku albo im się tylko wydaje a auto się nagrzewa od szyb bocznych i przedniej. od 1,5 tygodnia jeżdzę nowym modelem Y i ewidetnie czuje ciepło z szyb bocznych ale nadal nie czuje niczego od szyby dachowej tyle że model Y jest autem dużo wyższym i nad głową mam o wiele więcej miejsca więc nadal nie mam pewności czy ja mam racje a aż tyle osób się myli. ale to bardzo ciężko byłoby przetestować. zgaduje że trzebaby dwa jednakowe auta wystawić w tym samym momencie na to samo słońce i badać temperature wnętrza w wielu punktach samochodu żeby mieć porównanie czy zasłonięcie czymś dachu ma wpływ dodatni lub ujemny. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Osłona przeciwsłoneczna na dach z filtrem UV