Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
OSTROŻNIE z Autopilotem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Michal, post: 38635, member: 89"] Cały czas się nad tym zastanawiam i Jedyne co przychodzi mi do głowy: Skoro jechałeś wczoraj przed 12 na trasie Gdańsk - Łódź, to pewnie bezpośrednio pod słońce. Nowe Tesle nie mają radaru, więc całość sterowania odbywa się za pomocą kamer ale nawet przy oślepieniu powinien być błąd oślepienia, a nie takie machanie kierownicą... Kiedy odbierałeś auto? Może dlatego Daniel, bronek, ani ja tego nie doświadczyliśmy... Choć Oni już powinni mieć wersję FSD nie używającą radaru, tak jak Ty. Czy możliwe, że na drodze był jakiś zwierzak? Patrzyłeś przed siebie i sprawdziłeś co się działo w lusterkach, czy byłeś rozproszony? Błąd: APP_w073 mógł wynikać z: [LIST] [*]samego manewru - skoro szarpnęło kierownicą, to możliwe, że przejechało pas [*]może na drodze były jakieś stare pasy, zamalowane smołą, jak to zwykli robić u nas drogowcy, które dla mnie w deszczu i pod światło są nie do odróżnienia od prawdziwych pasów. [/LIST] Straszna szkoda, że nie masz nagrania :( chętnie bym obejrzał co tam się działo na kamerach w tym czasie. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
OSTROŻNIE z Autopilotem