Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Otwieranie zegarkiem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 103887, member: 6"] Dodałem jest kluczykiem Figuruje na liście i odpala auto. Czasem aktualizacje apki lub Tesli zaburzą chwilowo działanie ale generalnie działa wszystko Szkoda że Tesla nie potrafi sparować smartwacha jako telefonu U mnie chodzą dwie aplikacje i nie drenują. Mam tickwatch lte nie ten nowszy pro 3 ale ten z przed 2ch lat, i on dobę trzyma, bo wiadomo działa jako telefon, poczta smsy sterowanie domem, Teslą, czasem jest też dyktafonem itd.. I czy jest to apka np "Wear for Tesla" (obecnie nieużywana) , czy "wat time" i do tego" wat key", to wiele więcej nie zabiera to energii Zegarek jest w opcji GSM ale nie jako sparowany po BT z telefonem Czyli dopiero jak nie odbiorę to Operator przekazuje połączenie po lte do zegarka a nie po BT. . WiFi ma w automacie. To trudno wytłumaczyć , bo to jest specyfika danej marki. Ten ma tzw dwa, ekrany więc jest oszczędny a ja nie monitoruję. np snu i w nocy przechodzi w stan czuwania. To trochę inna filozofia wśród smartwachy Jest ok i czekam na jego wersję 5 pro lte ale bez ciśnienia bo ten się sprawdza znakomicie [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Otwieranie zegarkiem