Pakiet ubezpieczenia Niro EV

darru

Nowy na Forum
Pytanie do osób które odebrały Niro EV. Ile płaciliście za pakiet dilerski ubezpieczenia. Jaki % wartości samochodu ?

Lupus

Fachowiec
2,4%
PZU, najbardziej podstawowa wersja, wariant serwisowy, stała wartość pojazdu i sumy ubezpieczenia, najmniejsze assistance i nnw, franszyza 300 zł.

Olecki

Posiadacz elektryka
U mnie pakiet dealerski rok temu wyszedł 1,8%. Za niecały miesiąc przekonam się ile wyjdzie za drugi rok.

darru

Nowy na Forum
U mnie propozycja z dzis to 2.4% w pakiecie ale mamy zero jakichkolwiek znizek wiec na rynku mniej nie dostaniemy

pbr

Zadomawiam się
Rok temu 2.1% w kii, pzu, ubezpieczenie praktycznie ze wszystkim. W zeszłym tyg kontynuacja i też wyszło najlepiej w salonie 2.3%.

Olecki

Posiadacz elektryka
Ja dostałem właśnie wycenę na kontynuację pakietu dealerskiego na 1,8%.

Jacek EV

Nowy na Forum
Procenty mówią niewiele zważywszy na różne ceny zakupu. U mnie 3920 PLN chociaż pierwotnie miało być 3590. Podobno zdrożały elektryki w ubezpieczeniach.

Lupus

Fachowiec
Procenty mówią niewiele zważywszy na różne ceny zakupu. U mnie 3920 PLN chociaż pierwotnie miało być 3590. Podobno zdrożały elektryki w ubezpieczeniach.
Jedni biorą sumę ubezpieczenia do wartości netto, inni brutto, a inni netto+50%VAT.

Last edited:

PabloPN

Zadomawiam się
W link4 3900 zl ale... w link4 dostajesz aplikacje naviexpert i jesli jezdzi sie zgodnie z przepisami to po roku dostaje sie zwrot 30%... trzeba z włączoną aplikacją przejechać 200 km miesięcznie ale w tym przynajmniej 5 razy po 10 km...

MarcinEV

Fachowiec