Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
paradox elektryk EV w 2023 - czy to się jeszcze opłaca?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="vwir, post: 69402, member: 127"] Z całym szacunkiem, ale myślenie Ci naprawdę nie wychodzi... W poprzednim elektryku założyłem nowe opony gdy miał 80tys przebiegu. Te 80tys zrobił cały czas na jednym komplecie (nie miał osobnych zimowych). W drugim elektryku właśnie osiągnąłem 40tys km. Raczej nie zużyłem jeszcze opon do połowy. Mniej więcej drugie tyle przed nimi. W trzecim elektryku mam dopiero kilkanaście tysięcy przebiegu, więc ciężko cokolwiek powiedzieć. Opony praktycznie jak nowe. Serio - skąd wy ludzie bierzecie takie brednie?! Jeszcze je powtarzacie jak mantrę, zamiast sprawdzić. Tak samo jak "mądrości" o wymianie akumulatorów co 2-3 lata... Ja wiem, że da się zarżnąć opony w rok. Tak samo spaliniakiem jak i elektrykiem. Ba - da się nawet i w 30 minut. Tylko to ni cholery nie ma związku z normalną jazdą. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
paradox elektryk EV w 2023 - czy to się jeszcze opłaca?