Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
paradox elektryk EV w 2023 - czy to się jeszcze opłaca?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="nabrU, post: 69624, member: 919"] Tak się zastanawiam, po co to przekomarzanie się co lepsze, mojsze itp? Po co udowadnianie, że moje musi być na wierzchu? Ja osobiście mam w głębokim 'poważaniu' czym kto na tym Forum jeździ, czy ma 5 x EV czy Forda Mustanga V8, co ile zmienia opony i ile płaci za serwis i czy jego bryka pali 4,5 na 100 przy 150km/h. Jego osobista sprawa i mnie nic do tego. Były kiedyś czasy jednej partii i dobrze się to nie skończyło, więc różnorodność opinii jest wskazana, choć 'bajkopisarstwo' też widać gołym okiem i czasami denerwuje. Ale cóż, taka cena demokracji ;) To będziemy znowu jeździć ICE tak jak przez ostatnie ponad 100 lat i ludzie nowi 'w te klocki' będą się pytać na forum: - dlaczego są różne dystrybutory z paliwem? - jak odróżnić ropę od benzyny? - czy mogę wlać benzynę zamiast ropy? - dlaczego nie mogę mieć stacji benzynowej w domu? - czy mogę gdzieś kupić paliwo za darmo? - dlaczego ta skrzynia tak wyje? - do czego służy ten 3 pedał po lewej? - co to jest EGR, DPF, AdBlue, rozrusznik, rozrząd itp? - dlaczego to wszystko tak śmierdzi? :ROFLMAO: :LOL: [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
paradox elektryk EV w 2023 - czy to się jeszcze opłaca?