Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
paradox elektryk EV w 2023 - czy to się jeszcze opłaca?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="daniel, post: 71039, member: 885"] Ale jak z tego, że przeciąga wynika to, że napadli? To bez sensu. Ja tam kibicuję żółto-niebieskim. Większe wsparcie ze strony USA zakończyłoby konflikt szybciej. Wiem, że nie da się pstryknąć palcami i mieć odbity Krym, ale do zakończenia konfliktu trzeba przemielić wystarczającą liczbę rosyjskich rekrutów. Najlepiej przy jak najmniejszych stratach własnych. Rosję wystarczy wygonić z granic Ukrainy. Dalej to Putin może się zdecydować rzeczywiście na atomówki, ale pierwsza rakieta, która spadnie w odwecie poleci na jego głowę. Stawiam $100, że USA cały czas wie, gdzie pan Putin się znajduje. Ale wracając do tematu, to dopóki wojna trwa to lobby gazowe ma wspaniały rynek zbytu i po co to kończyć przedwcześnie? Najśmieszniejsze jest to, że wygląda na to, że administracja Bidena wzięła program Trumpa, poprawiła gramatykę i wdraża w życie. Niemcy potulnie kupują gaz i zaczynają dawać kasę na zbrojenia. Jak tylko zmieni się władza na Kremlu to, tak jak piszesz, Francja i Niemcy będą chciały znieść embarga, mieć "nowe otwarcie" i wypną się na Stany. Więc tak wygląda dofinansowanie paliw kopalnianych. Chodzi mi o to, że nikt nie wypowiada wojen o fotowoltaikę. Chyba Musk chciał zrobić zamach w którymś kraju, ale nie ma wojska. 😝 [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
paradox elektryk EV w 2023 - czy to się jeszcze opłaca?