Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
paradox elektryk EV w 2023 - czy to się jeszcze opłaca?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 72793, member: 274"] Ja wiem [USER=6]@Bronek[/USER] że wiele fajnych rzeczy które cieszą sie nie opłaca, wydaję naprawdę dużo kasy na latanie samolotem i szybowce choć wiem że to palenie nimi w piecu, ale to że mogę latać cieszy mnie strasznie i napędza mnie do działania, inaczej nic by mi się nie chciało. Jest kilka takich rzeczy tak naprawdę dla których chce mi się wstawać rano, bo cieszy mnie myśl że dzięki temu moje dzieciaki mają lepiej niż ja, bo będę mógł pojechać na miesięczne wakacje w ciekawe miejsce, zasuwać na nartach w pięknych górach czy zobaczyć świat z kilku km i poczuć 6G+ przeciążenia przy akrobacjach. Problem z tym że taka psująca się i bardzo ograniczająca Cię Tesla wcale mnie nie cieszy. Więc spełniłem marzenie które nie cieszy. Z samochodów najbardziej cieszy mnie moja stara Toyota Tercel z 1997r, bo to najbardziej bezawaryjny samochód jaki w życiu miałem, a kupiłem go kilkanaście lat temu za grosze na dojazdy do pracy przez zimę bo potrzebowałem drugiego samochodu, a okazało się że jest tak wdzięczna, łatwa w jeździe i kompletnie bezproblemowa że ma u mnie dożywocie, teraz jeździ syn i nie chce nic nowszego. Reasumując: - fajnie jak to co się nie opłaca cieszy, - słabo jest jak to co się opłaca nie cieszy, - najgorzej jest jak to co się nie opłaca i nie cieszy :( [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
paradox elektryk EV w 2023 - czy to się jeszcze opłaca?