Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
paradox elektryk EV w 2023 - czy to się jeszcze opłaca?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 72875, member: 6"] Na wadliwy egzemplarz nawet gdy to RR czy Maybach, Rolex czy Samusung itp nie ma siły, to musi zniechęcić. . Ponad połowa małżeństw ludzi się rozwodzi, bo związek ma jakieś wady, a wielu pomimo ich, jak niejeden wlasciciel Tesli żyje/współżyje z nią razem dalej i cierpi, bo musi lub tak ma, iż nie może się rozstać .Jedni w milczeniu inni muszą sobie ulżyć, generalizując czasem swój przypadek. Potem zostaje niesmak Mnie wkurzył Leaf, bo Nissan go olewał, m. In aktualizacje, a i sam samochód ma za dobry napęd, marnujując go przez przednie jego przeniesienie. Trójeczka Tesli jako jedyna była wtedy do kupienia realnie , 4x4 i akurat prawie kompletnie bezawaryjna z banalną obsługą i nietuzinkowym wyposażeniem itd..., Była niemal idealna pomimo że nie robiona ręcznie i na zamówienie. Czy to Premium czy nie, to dyskusja dla cieniasów i celebrytow z Koziej Wólki imtemat dla zabicia czasu itp. . Dla mnie jest premium wśród innych, którymi moglem jeździć. Nie wsiadałem do tych uznanych ogólnie za Premium : Mercedesów czy Volvo z takim zadowoleniem jak do Tm3. Czasami kupujemy nowe spodnie czy kurtkę nawet jak poprzednie ciuchy się jeszcze nie wytarły, tak też jest czasem z samochodami. Powiniem jeszcze rok się bujać Tm3, ale akurat rzucili Plajdy a że kasa leżąc topnieje a chęć zmiany auta narasta, to ten zbieg zdarzeń byl idealny. I kolejny raz a pierwszy gdy chodzi o markę ten sam producent mnie nie zawiódł. X jest zajebisty. Cena to sprawa drugorzędna, bo EQS byl lekko tańszy i niczym nie zaskakujący. Czy sie opłaca? Tak bo bym kupił coś za podobną kasę i wydawał jej dalej krocie na eksploatację, serwisy itd, bez takiej radości z jazdy. Ps Kupowanie hybrydy z marną baterią, słabymi silnikami, może przebić jedynie zakup diesla. Dla np 2 litrow paliwa nigdy bym sie nie posunął do takiego wyboru. Lepiej , rzucić fajki. Niemniej zdaję sobie sprawę, iz 30 lat temu myślałbym inaczej. Dziwię się jedynie ludziom, co wydają dużą kasę na te dziwolągi i cuda techniki, czasem dla skóry i ekranu z animacjami przepływu prądu aby dodać jeszcze wiecej wrażeń. Nie dziwię się gdy szukają taniej jazdy bez emocji, czasem sie to hybrydą bradzie uda niż cienkim ICE [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
paradox elektryk EV w 2023 - czy to się jeszcze opłaca?