Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
paradox elektryk EV w 2023 - czy to się jeszcze opłaca?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27, post: 74413"] przepraszam najmocniej ale ja mam jak najlepsze doświadczenia z BEV, super jazda za grosze do tej pory. tylko przypomnę temat wszystkim dziadkom elektrycznym, że mamy 2023 i miedzy innymi dlatego oglądasz filmy typu jak tanio dojechać do Wiednia. niestety wniosek jest jeden na łańcuchu jest owszem tanio wkoło komina ale już dalej w świat niestety porównywalnie z ICE. inna sprawa to podejście do tego tematu które wywołuje pianę na ustach niektórych użytkowników. może czas na refleksje. może taki temat jest jednak potrzebny żeby każdy wypruł z siebie to co naprawdę myśli a nie owijał w złotko. nikogo do niczego nie namawiam a strasznie mnie hejtujecie i grozicie plonkiem. co jest z wami ? może jednak macie jakiś elektryzujący problem ? :devilish: [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
paradox elektryk EV w 2023 - czy to się jeszcze opłaca?