Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Paragon grozy za ładowanie elektryka
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Zarek1988, post: 25822, member: 337"] Może trochę nie w temacie ale macie jakieś doświadczenia z serwisem w Berlinie? Mam termin na początku stycznia jednak 0 kontaktu z nimi. Ani nie odpisują na e-mail ani nie odbierają telefonu. Przez apke zgłosiłem takie oto błędy: [LIST] [*]Powolne ładowanie się baterii na stacji Supercharger. Rzadko kiedy osiąga powyżej 100kW przy naładowaniu ok 60% przez co ładowanie trwa ok 1 godziny. Nie udało mi się osiągnąć wyższych prędkości nawet na Supercharger 250kW, a byłem na kilku w Niemczech (Lucmierz, Hermsdorf, Ellwangen and Ulm). Zaznaczam, że ładowarki nie dzieliłem z innym pojazdem. [*]Błędy zakrytych kamer, pomimo czystego auta (pojawiają się codziennie od nowości) [*]Piszczące uszczelki szyb przednich [*]Parujące lampy tylne [*]Nie podnosząca się klapa bagażnika tylnego (po updacie do 2021.40.6) podnosi się na ok 1cm, wydaje dźwięk i się zamyka ([MEDIA=youtube]koPA0aYejiE[/MEDIA]) [/LIST] Proszę o informacje: Czy w samochodzie będą wymienione lampy tylne? Czy będzie usunięty hałas od uszczelek w drzwiach? Czy usunięcie problem z błędami kamer? Czy naprawicie trunk? Czy usunięcie problem z wolnym ładowaniem na Supercharger? __ Ile czasu potrwa serwis i czy na ten czas dostanę pojazd zastępczy? Zgłoszenia są gwarancyjne, więc domyślam się, że serwis będzie bezpłatny? natomiast w aplikacji jest tylko to co w załączniku. Jeśli myślą ze będę tracił cały dzień na to żeby popatrzyli na klapę to są w błędzie. Jako klient muszę wiedzieć czy dostanę auto zastępcze żebym wiedział jak sobie rozplanować czas. Przecież nie rozbije namiotu przed serwisem🤦🏻♂️ Mam nadzieje że pierwszy serwis nie będzie nieprzyjemnym doświadczeniem. jesli macie tam jakiś kontakt dajcie znać jak się za temat zabrać. Z góry dzięki. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Paragon grozy za ładowanie elektryka