Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Paragon grozy za ładowanie elektryka
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Zarek1988, post: 25982, member: 337"] Akurat Leonem jeżdżę od nowości. Mam ledy z przodu i z tylu. Nigdy żadnych problemów. Od 2014r! Więc jeśli ktoś będzie twierdzić, że takie rzeczy jak parowanie lamp jest sprawą normalną, to mnie to nie przekona. Nie kupiłem dacii tylko tesle za ćwierć miliona PLN! I wydaje mi się, że takie tłumaczenie, że vw tez nie wymieniał jest conajmniej nie na miejscu. Miałem wiele samochodów i tylko w zafirze c tourer z przodu parowały lampy, które serwis wymienił bezdyskusyjnie. Temat prędkości ładowania - Jeśli byłby nacisk ze strony użytkowników na zbyt wolne ładowanie - podobne do ładowania na darmowych ładowarkach to w końcu coś by z tym zrobili. Rozumiem. Producent wypuścił baterie LG które ładują się wolniej. Ale jest to za wolno! Gdy kupiłem auto i ładowałem się w DE dzwoniłem na infolinie tesli dlaczego tak wolno się ładuje i Pan stwierdził, że rzeczywiście jest zbyt wolno. Kazał zglosic temat do serwisu. W piątek na noc jadę do Niemiec a później do Pragi. Wiec założę pewnie nowy post i zrelacjonuje jak wyglada u mnie ładowanie. jeśli ktoś chciałby podpowiedzieć gdzie mam się ładować. Wyjazd spod Gorzowa wlkp do miejscowości pfullendorf. Tesla pokazuje mi: Belitz/munchberg/ellwangen i ulm. W trzech pierwszych po Ok 1 godz! Jeżdżę z prędkościami +/- 130-150 [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Paragon grozy za ładowanie elektryka