Parujące lampy -wymiana

Bronek

Pionier e-mobilności
Z racji ,że kiedys nawiercilem i tym samym pewnie straciłem gwarancje . Do tego gdybym pojechał do serwisu Berlin lub Warszawa , to na same zakupy itp wydał bym na kilka takich lamp , wiec kupiłem z kompletu za 800 jedną prawą i ewentulanie gdyby się różniła mogłem dokupić drugą .
20 minut roboty ( wyjęcie tylnej osłony na zaczepie bagaznika , jednego pinu po prawej do tapicerki , odkręcenie dużej sruby na górze lampy (kombinerki i dłoń) i dwóch wew nakrętek kluczem nr 8
20211217_132609-COLLAGE_copy_1024x1024.jpg
i

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
Jest ok .Facet chciał 800 niecałe za dwie , to mu zaproponowałem 500 za jedną i ze poczeka kilka dni z opchnęciem lewej na moją odpowiedz. czy są takie same są. wczoraj wysłał dzisiaj przyszło
co ciekawe w tej z wodą z tyłu papierek niebieski to membrana jak na dachu była wypukła
ps tam w nadkolu jest głośnik spory... subwoofer?

nyknow

Fachowiec
Z racji ,że kiedys nawiercilem i tym samym pewnie straciłem gwarancje . Do tego gdybym pojechał do serwisu Berlin lub Warszawa , to na same zakupy itp wydał bym na kilka takich lamp , wiec kupiłem z kompletu za 800 jedną prawą i ewentulanie gdyby się różniła mogłem dokupić drugą .
20 minut roboty ( wyjęcie tylnej osłony na zaczepie bagaznika , jednego pinu po prawej do tapicerki , odkręcenie dużej sruby na górze lampy (kombinerki i dłoń) i dwóch wew nakrętek kluczem nr 8View attachment 3214 i
Brawo Ty !

solik

Pionier e-mobilności
w niektorych autach zeby wymienic zarowke trzeba wyjac lampe (citroen c3) wiec nie wiem co w tym szalonego :D

Bronek

Pionier e-mobilności
Harleya robiłem przez wydechy. A po za tym pralkę na kołach każdy naprawi.
Kwestia pojawienia sie sprawy lampy, to po 1. TESLA ma w parowaniu lamp niechlubną historię
A po 2-ie, większość chce wymieniać na gwarancji , co nie zawsze się udaje, bywa ten fakt kwestionowany lub bagatelizowany.
Ja poszedlem w ekonomię, gdyż jako człek ze wsi, gdybym zawitał do naszej Stolycy lub Stolicy Niemiec , szok cywilizacyjny spowodował by zakupocholizm i darmowa gwarancyjna lampa byla by de facto kosztowna.