Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Pęknięta podłoga to “błąd kosmetyczny”
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Michal, post: 49671, member: 89"] Nie wiem nawet co było napisane w tym artykule, bo nie klikam takich linków i nie linkuję na forum z zasady: [LIST] [*]Każdy link podbija pozycję w Google i takie paszkwile to później wszystko co wyskakuje w Google. Pokaż mi ile pochlebnych artykułów jest podlinkowanych tutaj na forum? Zero. Ile paszkwili? Pewnie z 20 - jest na to cały osobny wątek. Walczyłem kiedyś uświadamiając ludzi, że wklejanie ,linków przynosi właśnie taki skutek i sugerowałem żeby wklejać fragmenty albo info jak znaleźć artykuł w Google ale już mi się nie chce. [*]Każde kliknięcie to jakiś sygnał o zainteresowaniu i też powoduje, że wydawca przeznacza więcej ludzi na szukanie takiego syfu, bo się klika... [/LIST] Artykuł, który Ty podlinkowałeś już kliknąłem i przeczytałem - niech będzie... Co tam widać. Jakiś gość w US twierdzi, że ma powyginane miejsca montażowe podnośników i ogólnie, że to jakiś globalny problem i tysiące ludzi tak mają, a Tesla to potwierdziła. Ok, może i tak jest, zwykle w takich przypadkach NHTSA zmusza producenta do zrobienia recalla. Jak będzie recall, to naprawią, jak nie ma, to znaczy, że dostali za mało zgłoszeń. Co więcej można o tym powiedzieć... Ja mam TM3 LR z Freemont z wyprodukowane 10.2020, odebrane 12.2020 i nie mam takich wgnieceń. Ponownie, jak pisze o tym w Polce Auto Świat, to moim zdaniem jest bacik z gówna, tylko po to, żeby zwiększyć sprzedaż i wydatki reklamowe firm produkujących ICE. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Pęknięta podłoga to “błąd kosmetyczny”