Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Peugeot e Partner warto?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="KrzysztofFly, post: 140508, member: 1062"] Wszystko się psuje, nie ma pojazdów bezawaryjnych. Są jednak takie które psują się rzadziej, są i takie które psują się częściej. Nawet jak do tego przykleisz znaczek Toyota ;). Tu się akurat z Tobą nie zgodzę, tak jak pisałem wcześniej, ze wspólnych elementów są karoseria i zawieszenia, a te raczej się nie psują. Mimo szczerych chęci, nie zaskoczyłem o co chodziło Ci w tym fragmencie wypowiedzi. Tu nie chodzi o pyskówkę, wpisałeś się jednak w temat, wbiłeś kij w mrowisko, dodałeś negatywną opinię o produkcie, nie będąc nawet jego posiadaczem, nie wiem czy chociaż kiedykolwiek miałeś okazję się elektryczną wersją przejechać, bo się nie pochwaliłeś. Nie możemy tutaj brać pod uwagę, że masz z tym napędem doświadczenie, bo posiadanie wersji z Dieslem, nim nie jest. Na moje pytanie co unieruchomiło wszystkie trzy egzemplarze Toyoty jakie posiadasz z silnikami wysokoprężnymi, nawet nie odpisałeś. A moim zdaniem to właśnie robi dużą różnicę, że auta te pomimo identycznego wyglądu, mają jednak inne "serce" które je napędza. Gdyż to właśnie silniki (zarówno benzynowe jak i wysokoprężne), są pietą achillesową obecnej generacji kombivanów PSA/Stellantisa. Mam nawet przykład w rodzinie, gdzie mojemu kuzynowi kilka miesięcy temu w Oplu Combo wymieniono silnik na gwarancji, gdyż "stary" się skończył. Na szczęście wersje elektryczne, są tej głównej wady pozbawione. Nie słyszałem do tej pory, o awariach napędu elektrycznego w Stellantisach, a jak weźmiesz pod uwagę skalę produkcji wszystkich modeli wyposażonych w bliźniaczy napęd, to dobry znak. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Peugeot e Partner warto?