Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Piękna wizja sieci energetycznej w UK i na świecie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Skasowane_na_zyczenie_2025-03-25, post: 188892"] No nie... To tak nie działa ale zostań przy swoim poziomie wiedzy. Ło to to... Czyli już rozumiesz że to nie takie truskawki. Spokojnie. Jestem inżynierem elektrykiem więc się nie podpalaj zbytnio. Jeszcze ci napisze że długo ładowałem auto na 20-24A przy bezpieczniku 16A. I nie spaliłem domu swojego ani siebie samego :). I naładowałem wyobraź sobie. PGE puściło niedawno przetarg na duże magazyny energii i coś tam już postawili Teslowego właśnie. Znaczy tych SMR-ów? Zero. Bo ich nie ma. Nie da się kupic. To była bujda spod pisuaru. A Obajtenko już nawet wyczytywał nazwy obdarowanych miejscowości... Kiedy to słyszałem to już było oczywiste że są to wyłącznie bujdy przedwyborcze dla ciemnego luda. Ale lud jest, ciemny jest, idą wybory to i Obajtenko może powrócić że swoimi reaktorami. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Piękna wizja sieci energetycznej w UK i na świecie