Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
RENAULT
Renault Scenic Electric Forum • Scenic E-Tech
Pierwsza jazda Scenic
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27, post: 159340"] wcześniej już jeździłem EV6 i I5. fajne auta ale generalnie straszne krowy w mieście, promień skrętu dramatyczny. natomiast jeżdzą bardzo dobrze i są bardziej komfortowe jak Tesle. środek dla mnie jest fajnieszy w I5 ponieważ nie ma tej dużej konsoli na środku ( podobnie jak w moim i3), zwłaszcza jasny środek robi wrażenie. najlepsza opcja to 4x4 ale jest strasznie droga. natomiast z plusów to tempomat i dla ciebie manetki do reku. pozycja jest wysoka za kierownicą, natomiast tyłek w EV6 jest trochę podobny do Y bardzo szeroki.baterii 58 bym nie brał pod uwagę bo nie ma co się oszukiwać chociaż na wyprzedażach są na te wersje bardzo dobre ceny. na obecną chwilę z nowych na wyprzedażach najlepsze ceny są na Cuprę Born ale jak w DE to nie wiem. teraz wejdzie EV6 po liftingu nie wiem czy nie obniżą cen ale to takie gdybanie. jeśli nie potrzebujesz tak dużego auta to zobacz na Cuprę lub MG4 z większą baterią, będziesz Pan zadowolony ;) a jeśli większe to chyba EV6 i I5. Ogólnie C4 jest komfortowy i taki w sam raz więc będziesz miał orzech do zgryzienia. nie wiem jakie masz finansowanie na Mini w DE ale jeśli jest ok to bym brał w leasing bo to autko jest świetne, z zewnątrz dość kompaktowe a wewnątrz przestronne, masaż w fotelach bajka normalnie, tym mnie kupił. no z francuzów Scenic jest wspaniały ale cena zaporowa [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
RENAULT
Renault Scenic Electric Forum • Scenic E-Tech
Pierwsza jazda Scenic