Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
RENAULT
Renault Scenic Electric Forum • Scenic E-Tech
Pierwsza jazda Scenic
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="viallos, post: 159493, member: 531"] Zanim będę jechał w tłumie tysięcy Tesli to będą szybkie ładowarki co 10km w ilości 100 na każdej stacji. 😘 Już wielokrotnie było o równoczesności itp itd, ale do Ciebie nie dociera bo masz dziwne wizje. Przypomne ze jak wsscy pojadą zatankować ICE to będą korki po kilka kilometrów na każdej stacji w PL. A jak wszyscy zaczniemy prasować w swoich domach to będzie taki blackout jakiego świat nie widział ... ale ty jesteś mądrzejszy od wszystkich wyliczeń i prognoz specjalistów. Widać że raczej twoja głowa nie ogarnia i się przegrzewa.. a najbardziej z tego że żal dupe ściska że nie możesz sobie porządnego BEVa kupić i tylko jesteś testerem i maruderem wszelkiej maści EV. PS. Elona mam w dup... a tym który wprowadzą co mu się podoba to był np Obajtek i jakoś uzależnienie od niego ci nie przeszkadza. Nigdy wcześnie nie czułem się tak uniezależniony od wszelkiej maści polityków itp jak teraz mająć wszystko na prąd bo jak zajdzie potrzeba to mogę się od sieci odłączyć i też przeżyje z PC i Bevami. Jeszcze 3 lata temu byłem w całkowitej zależności głównie od Putina , gaz plus ICE i widzimisię naszych polityków itp. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
RENAULT
Renault Scenic Electric Forum • Scenic E-Tech
Pierwsza jazda Scenic