Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Pierwsza jazda Tesla 3 Highland RWD
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 127476, member: 274"] Będziesz się cieszył jak ja: przez pierwsze parę miesięcy - do pół roku. Potem będziesz przeklinał. Potem będziesz znał wszystkich pracowników serwisu, a najlepiej mobilnych. Potem będziesz czekał kiedy skończy się leasing i będziesz mógł w końcu sprzedać. To mój pierwszy samochód który mnie autentycznie wku..wia. Ludzie po 2 miesiące czekali na kompresor i supermanifold zimą (więc nici z jazdy), ja na szybę w autoryzowanym Body Shop czekałem ponad miesiąc (choć szyby były w Ząbkach, ale tam nie wstawiają, a BS nie ma żadnych zniżek w Ząbkach więc musiał skądś ściągać). Do dziś mam nie naprawione szkody w samochodzie zrobione przez odkręcony samoczynnie zespół wycieraczek, prawdopodobnie mam uszkodzoną zwrotnicę w zawieszeniu tył (tak twierdzi BS). Jak wsiadam z powrotem do Toyoty lub VW to jakbym wrócił z dziczy do cywilizacji. Doszło do tego że jeżdżę mniej gdyż chcę na gwarancji dojeździć do dnia sprzedaży. Mniej części mówili, nie będzie się psuć, mówili... Dla mnie cała marka zbanowana na następne 10 lat. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Pierwsza jazda Tesla 3 Highland RWD