Pierwsze dostawy w 2022

usrobo

Posiadacz elektryka
z innego forum. tłumaczenie google:
WAŻNA AKTUALIZACJA:

Właśnie otrzymałem bardzo interesujący telefon od zespołu Tesla UK Deliveries Team. Wysłałem dziś e-maila, aby spróbować wyjaśnić niektóre rozbieżności w informacjach, które otrzymałem od różnych agentów Tesli w ciągu ostatnich kilku dni. Oto najświeższe informacje z ust koni...
  • 22 lutego dostawy do Wielkiej Brytanii to WSZYSTKIE M3LR, M3P i pierwsze partie MY.
  • ŻADNE warianty M3RWD trafią do Wielkiej Brytanii do końca lutego z dostawą w marcu.
  • Nieoczekiwanie zostałem wymieniony na dostawę do domu, ponieważ Cribbs nie dostarczy niczego w pierwszym kwartale ze względu na duże wolumeny i duży obszar geograficzny objęty sklepem. Nie jestem pewien, czy może to wpłynąć również na inne punkty zbiórki.
  • Wszystkie warianty M3 dostarczone w pierwszym kwartale będą miały pełne ulepszenia, w tym procesor AMD Ryzen.
  • Wszystkie warianty M3RWD zamówione i oczekujące na dostawę i nadanie numeru VIN powinny być nadawane nie później niż w połowie lutego . Otrzymałem szacunkową dostawę na początku marca, tak jak zamówiłem w listopadzie.
Mam nadzieję, że to pomoże niektórym z was. Naciskałem z licznymi pytaniami, ale odpowiedzi nie były trudne do uzyskania. Chętnie dostarczył mi obszernej aktualizacji. Myślę, że dla niektórych może to być rozczarowujące, a dla innych dobre, w zależności od poziomu cierpliwości i innych czynników. Cieszę się, że przynajmniej mam zaufanie do aktualnej sytuacji i mogę teraz odpowiednio planować.

To wszystko na teraz!

Sfotek

Posiadacz elektryka
I jeszcze jedna ciekawostka:

Lots of LHD Y & 3 in the video from yesterday at Shanghai. This is opposed to one on the 7th which was virtually all RHD Y. I wonder if that means the next few ships departing Shanghai will be more Europe focussed and the ones on the way are full of RHD Y.

Sfotek

Posiadacz elektryka
Dzisiaj z rana niespodzianka - w kodzie strony pojawił sie VIN TM3LR Biała, czarny srodek, 18`, zamowiona 21.10.2021

LRW3E7EK3NC47xxxx

Na pewno nie płynie statkami lini Hoegh ( nie znalazło takiego VIN )

Powodzenia!