z innego forum. tłumaczenie google:
WAŻNA AKTUALIZACJA:
Właśnie otrzymałem bardzo interesujący telefon od zespołu Tesla UK Deliveries Team. Wysłałem dziś e-maila, aby spróbować wyjaśnić niektóre rozbieżności w informacjach, które otrzymałem od różnych agentów Tesli w ciągu ostatnich kilku dni. Oto najświeższe informacje z ust koni...
- 22 lutego dostawy do Wielkiej Brytanii to WSZYSTKIE M3LR, M3P i pierwsze partie MY.
- ŻADNE warianty M3RWD trafią do Wielkiej Brytanii do końca lutego z dostawą w marcu.
- Nieoczekiwanie zostałem wymieniony na dostawę do domu, ponieważ Cribbs nie dostarczy niczego w pierwszym kwartale ze względu na duże wolumeny i duży obszar geograficzny objęty sklepem. Nie jestem pewien, czy może to wpłynąć również na inne punkty zbiórki.
- Wszystkie warianty M3 dostarczone w pierwszym kwartale będą miały pełne ulepszenia, w tym procesor AMD Ryzen.
- Wszystkie warianty M3RWD zamówione i oczekujące na dostawę i nadanie numeru VIN powinny być nadawane nie później niż w połowie lutego . Otrzymałem szacunkową dostawę na początku marca, tak jak zamówiłem w listopadzie.
Mam nadzieję, że to pomoże niektórym z was. Naciskałem z licznymi pytaniami, ale odpowiedzi nie były trudne do uzyskania. Chętnie dostarczył mi obszernej aktualizacji. Myślę, że dla niektórych może to być rozczarowujące, a dla innych dobre, w zależności od poziomu cierpliwości i innych czynników. Cieszę się, że przynajmniej mam zaufanie do aktualnej sytuacji i mogę teraz odpowiednio planować.
To wszystko na teraz!