Sprawdzales przez kod strony czy chrome plug-ina?Zamówienie z 8.11, pojawił się VIN. 🥳
Tesla 3 RWD
I chyba najłatwiej się orientować po zmianie nazwy modelu i dopisku 2022. Jak mialem w listopadzie przypisany VIN to tez był napis 2021 Tesla Model 3.Uwaga, -nagły zwrot akcji. VIN w źródle strony zniknął, a w opisie auta po zalogowaniu na konto na stronie Tesli nastąpiła zmiana. Po pojawieniu się VIN było "2022 Tesla Model 3", aktualnie znowu jest "Tesla Model 3".
Ciekawe.
Ja przez plugin i działa.Sprawdzales przez kod strony czy chrome plug-ina?
Sprawdziłem u siebie - też zniknął mi VIN ze źródła oraz z dokumentów umowa rezerwacji.Uwaga, -nagły zwrot akcji. VIN w źródle strony zniknął, a w opisie auta po zalogowaniu na konto na stronie Tesli nastąpiła zmiana. Po pojawieniu się VIN było "2022 Tesla Model 3", aktualnie znowu jest "Tesla Model 3".
Ciekawe.
No. … Hermaszewski bedzie wreczal … karteW Polskiej Agencji Kosmicznej niech wydania będąnie ma żartów mamy taką. Na czele z Olgą Semeniuk
![]()
U mnie to samo - plugin oraz zrodlo strony mowia VIN - Null…. Kukra to juz drugi VIN, ktory mi zniknal i znowu bedzie sprawdzanie rano i wieczorem konta …. czy przypadkiemSprawdziłem u siebie - też zniknął mi VIN ze źródła oraz z dokumentów umowa rezerwacji.
Śmiesznie, bo zdążyłem w tym czasie, gdy VIN przypisany jeszcze miałem, zamówić i opłacić sobie wallboxa![]()
Btw jak ktos chce to mam juz dwa VIN pod ktore mozna zamawiac akcesoriaSprawdziłem u siebie - też zniknął mi VIN ze źródła oraz z dokumentów umowa rezerwacji.
Śmiesznie, bo zdążyłem w tym czasie, gdy VIN przypisany jeszcze miałem, zamówić i opłacić sobie wallboxa![]()