Pierwsze dostawy w 2022

domas7

Zadomawiam się
U mnie 2022 w dashboardzie przed model 3, komunikat o akceptacji zasięgu i VIN w źródle - o około 7000 wyższy numer niż poprzednio.

E: i nie dostałem żadnego powiadomienia na maila, że powinienem sprawdzić zamówienie, żeby coś zaakceptować. Dopiero jak się zalogowałem i kliknąłem w auto, to zobaczyłem komunikat.

Last edited:

nyknow

Fachowiec
U nas zaktualizował się termin odbioru na 22.02.2022 ;)
Wcześniej ktoś dzwonił grzecznie zapytać czy chcesz wtedy odbierać ? (po pierwsze ten dzień a po drugie czy ten kwartał Tobie odpowiada).

pmlody

Pionier e-mobilności
a ja dalej nic !!
Ja tez nic, ale się nie martwię, bo zamówiłem na 2gi kwartał, chociaż leasing mam gotowy na już :D

Sfotek

Posiadacz elektryka
U mnie 2022 w dashboardzie przed model 3, komunikat o akceptacji zasięgu i VIN w źródle - o około 7000 wyższy numer niż poprzednio.

E: i nie dostałem żadnego powiadomienia na maila, że powinienem sprawdzić zamówienie, żeby coś zaakceptować. Dopiero jak się zalogowałem i kliknąłem w auto, to zobaczyłem komunikat.
U mnie tak samo…. Informacyjnie nie ma opcji braku wydazenia zgody… tylko przycisk zgadzam sie.

nyknow

Fachowiec
Ja tez nic, ale się nie martwię, bo zamówiłem na 2gi kwartał, chociaż leasing mam gotowy na już :D
ja tez leasing już podpisany i czekają na sygnał - ale mam luty na razie jako spodziewany termin dostawy - wciąż rozważam przesunięcie na maj/czerwiec

Sfotek

Posiadacz elektryka
Zaczytane na FB dzisiaj:

1644052170795.png

nyknow

Fachowiec
U mnie tak samo…. Informacyjnie nie ma opcji braku wydazenia zgody… tylko przycisk zgadzam sie.
ZastanAiam się czy jak jest potrzeba akceptacji niższego zasięgu tk czy to oznacza ze jest procesor lepszy (amd ryzen?)