tam jest trochę bez ładu i składu, nowsze numery mają niższe daty produkcjiz tego wynika ze mało ludzi mam podwójne szyby z tyłu nawet jak mają nowy procek.
tam jest trochę bez ładu i składu, nowsze numery mają niższe daty produkcjiz tego wynika ze mało ludzi mam podwójne szyby z tyłu nawet jak mają nowy procek.
Ok to znaczy ze jeżeli mój VIN ( który widzę w kodzie strony ze jest nadany, a zamawiałem 25.10.2021 ) zaczyna się tymi numerami 479XXX ( a takie 3 pierwsze właśnie zawiera TM3 LR ) to znaczy będzie miał to wszystko co nowe? Dobrze rozumiem?
Nie ma gwarancji takze badzmy dobrej mysli. W DE i UK odbiory juz sa zapoanowane na pierwszy tydzien lutego i wszystko bedzie wtedy jasneOk to znaczy ze jeżeli mój VIN ( który widzę w kodzie strony ze jest nadany, a zamawiałem 25.10.2021 ) zaczyna się tymi numerami 479XXX ( a takie 3 pierwsze właśnie zawiera TM3 LR ) to znaczy będzie miał to wszystko co nowe? Dobrze rozumiem?
zamawiales 25.10 i masz vin? kiedy sie pojawił?Ok to znaczy ze jeżeli mój VIN ( który widzę w kodzie strony ze jest nadany, a zamawiałem 25.10.2021 ) zaczyna się tymi numerami 479XXX ( a takie 3 pierwsze właśnie zawiera TM3 LR ) to znaczy będzie miał to wszystko co nowe? Dobrze rozumiem?
Przed chwila sprawdziłem i byłoTesla Y
zamawiales 25.10 i masz vin? kiedy sie pojawił?