Pierwsze dostawy w 2022

Sfotek

Posiadacz elektryka
No patrze wlasnie poprzez plug in i mam „no VIN found” a widzialem ze ktos juz mial nadany z zamowienia z listopada czy podobnie jak ja
Trzeba poczekac …. moze jutro wpadnie a czasami w ogole nie bylo VIN u w kodzie a byl telefon z umowieniem daty odbioru.

BTW . Czy dzwonili do Ciebie z Tesla z prosba o potwierdzenie checi odbioru w Q1? Cos tam oznaczali w systemie ( u mnie w srode dzwonili i VIN pojawil sie dzisiaj ). Procedura matchowania trwa takze cierpliwosci ;)

usrobo

Posiadacz elektryka
to wybór wg czasu zamawiania się nie sprawdził, osoby zamawiające później niż ja juz mają VIN...
Tesla jest nieprzewidywalna ;)

Ktoś z was jeszcze czeka?

ml000

Zadomawiam się
to wybór wg czasu zamawiania się nie sprawdził, osoby zamawiające później niż ja juz mają VIN...
Tesla jest nieprzewidywalna ;)

Ktoś z was jeszcze czeka?
Ave forum Tesla ;) zamawiałem 29.10.2021 i VIN-u brak, TM3P

Boko

Fachowiec
Trzeba poczekac …. moze jutro wpadnie a czasami w ogole nie bylo VIN u w kodzie a byl telefon z umowieniem daty odbioru.

BTW . Czy dzwonili do Ciebie z Tesla z prosba o potwierdzenie checi odbioru w Q1? Cos tam oznaczali w systemie ( u mnie w srode dzwonili i VIN pojawil sie dzisiaj ). Procedura matchowania trwa takze cierpliwosci ;)
Sam zadzwonilem i przy okazji potwierdzili

neq

Zadomawiam się
Ja może doprecyzuje, że pozycja VIN wypełniona jest tylko w jednej z czterech pozycji, które wyskakuję po wpisaniu w konsoli wyszukiwania "vin"

Adi

Zadomawiam się
Ja zamawiałem 13.01.2022 na maj 2022 a 17.01.2022 dzwonili juz z Tesli czy niechcę odebrać w Lutym