Jak LFP to stawiam na Tesla 3 RWDjakie auto???
Jak LFP to stawiam na Tesla 3 RWDjakie auto???
Też dostałem przed chwilą. Zamówienie 3LR SZARA. (1 listopada 2021)ja właśnie sprawdziłem i mi się vin pojawił. zamówienie z 7 listopada. próbowałem rozkodować, ale nic poza tym, że z Chin i że bateria LFP nie wynika.
Spokojnie Panowie lada moment pewnie się pojawi. Wiem jak to wkurza bo godzinę temu miałem to samo 😅 teraz mam VIN i już znalazłem 4 inne powody do niepokoju, wkurzania się i irytacji 😂 ale sam fakt że mam ten cholerny Vin na moment mnie ucieszył.Ja mam czarna plus czarne wnętrze aero i hak i nie mam vinu jeszcze
jakie powody do niepokoju jeśli to nie tajemnica?Spokojnie Panowie lada moment pewnie się pojawi. Wiem jak to wkurza bo godzinę temu miałem to samo 😅 teraz mam VIN i już znalazłem 4 inne powody do niepokoju, wkurzania się i irytacji 😂 ale sam fakt że mam ten cholerny Vin na moment mnie ucieszył.
Jak tak czytam nasze dyskusje to mnie teraz bardziej cieszy ciagly brak VIN niz juz jego posiadanie. Nie ukrywam, ze zalezy mi na upgradach ktore tesla juz serwuje. Ale gdzies podczas waszych postow, kwestia chronlogicznosci sie wylania. Na poczatku pisaly osoby z zamowieniami z padziernika, teraz juz pisza osoby z zamowieniami z poczatku listopada. Wiec mysle, ze za jakies tydzien, poltora, zaczna sie pojawiac VIN i dla takich jak Ja, czyli zamowienia z drugiej polowy listopada.Spokojnie Panowie lada moment pewnie się pojawi. Wiem jak to wkurza bo godzinę temu miałem to samo 😅 teraz mam VIN i już znalazłem 4 inne powody do niepokoju, wkurzania się i irytacji 😂 ale sam fakt że mam ten cholerny Vin na moment mnie ucieszył.
Juz saPatrząc po ilości zamówień, to jak Tesla nie zacznie SuperChargerow stawiać to będą kolejki 😉👍😎